Hærvej
Vandrer på Hærvejen

Dataprotection

Privat politik og databeskyttelse

Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Destination Hærvejen indsamler og behandler oplysninger om dig og hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

Når du besøger vores hjemmesider www.haervej.dk , www.haervej.com og www.haervej.de indsamler vi oplysninger om dig og den måde, du bruger vores hjemmeside på. For eksempel søge ord, navigation, type af browser, din IP adresse herunder din netværkslokation, og informationer om din computer. Oplysningerne bruger vi til at gøre vores hjemmeside lettere at navigere på.

Oplysningerne kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiderne. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.